Είστε εδώ

Ασφάλειες Πυρός και Επαγγελματικής Περιουσίας

Εκτός από την τυποποιημένη πολιτική των ιδιοκτητών επιχειρήσεων, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ή οι διαχειριστές πρέπει να είναι σίγουροι ότι καλύπτονται σωστά για τυχόν απώλειες που μπορεί να αντιμετωπίσετε, σε περίπτωση που τα φυσικά περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησής σας - το κτίριο σας και το περιεχόμενό του, συμπεριλαμβανομένου του ιδιόκτητου ή μισθωμένου εξοπλισμού , και εξωτερικά φωτιστικά, όπως φράχτες και πινακίδες - είναι κατεστραμμένα ή καταστραφούν.

Χωρίς την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη εμπορικής ιδιοκτησίας, θα μπορούσατε να θέσετε σε κίνδυνο το μέλλον της επιχείρησής σας.

Η ασφαλιστική κάλυψη εμπορικών ακινήτων μπορεί να περιλαμβάνει:

 • ζημίες που οφείλονται σε γεγονότα που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες,
 • Σεισμό
 •  κατάρρευση κτιρίου,
 • έκρηξη
 • αστική αναταραχή
 • βλάβη εξοπλισμού
 •  βλάβη από οχήματα, σκάφη, αεροσκάφη
 • βανδαλισμούς
 • πυρκαγιά
 • φυσική καταστροφή
 • πράξη σαμποτάζ
 • τρομοκρατία.

Εκτός από τις απώλειες ακινήτων, σκεφτείτε πώς τα έσοδα και το μερίδιο αγοράς του οργανισμού σας θα μπορούσαν να επηρεαστούν εάν η επιχείρησή σας αναγκαστεί να κλείσει. Το ποσό κάλυψης που θα χρειαστείτε εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος της ιδιοκτησίας και η τοποθεσία της

Τα επακόλουθα θα μπορούσαν να είναι καταστροφικά για εσάς, την οργάνωσή σας και τους ανθρώπους σας. Χωρίς ένα ενεργό σχέδιο για τη διαχείριση του κινδύνου της ιδιοκτησίας σας, το μέλλον του οργανισμού σας μπορεί να διακυβεύεται. Οι σύμβουλοι υπηρεσιών μας για θέματα κινδύνου μπορούν να συνεργαστούν μαζί σας για να:

 1. Αξιολογήσετε τους κινδύνους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ιδιοκτησία σας  και τις λειτουργίες της
 2. Αναπτύξετε σχέδια  διαχείρισης κινδύνων ιδιοκτησίας και συμμόρφωσης
 3. Διαχειριστείτε διαδικασίες  εσωτερικού ελέγχου και επιθεώρησης
 4. Δημιουργήσετε ολοκληρωμένες στρατηγικές  ανάλυσης και δοκιμών
 5. Εκτιμήσετε το κόστος   αντικατάστασης πραγματικών ακινήτων
 6. Αξιολογήσετε τα συστήματα προειδοποίησης και προστασίας
 7. Αναπτύξετε σχέδια για τη συνέχιση των επιχειρήσεων και την αποκατάσταση καταστροφών

Αξιολογήσετε  την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και να αναπτύξετε  διαδικαστικούς ελέγχους

Νέα για Ασφάλειες Πυρός και Επαγγελματικής Περιουσίας

Ασφάλιση επαγγελματικού χώρου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ποια είναι η σημασία της ασφάλισης ενός επαγγελματικού χώρου και ποια είναι τα πρακτικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτήν. Για έναν επιχειρηματία, η εταιρεία του δεν είναι μία ακόμη απλή δουλειά. Για έναν άνθρωπο που έχει κουραστεί για να χτίσει από το μηδέν μία επιχείρηση, να την αναπτύξει, να τη...

Ασφαλίσεις Πυρός: Στατιστικά που αποδεικνύουν τη σημασία τους

Η κάλυψη πυρός, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια δηλαδή, πυρός, που στην πλειοψηφία τους προβλέπουν και κάλυψη για νερά, είτε απο πλημμύρα-φυσικά φαινόμενα είτε απο διαρροή σωληνώσεων, είναι μια κάλυψη που όπως φαίνεται απο τα επίσημα στοιχεία έχει αδικηθεί από την ασφαλιστική βιομηχανία. Αν εξαιρέσεις τις...

Άλλα Προϊόντα για Εταιρίες

Ασφάλειες Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης

Η ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης σας εξασφαλίζει ότι εστιάζετε στην παροχή συμβουλών αντί να την υπερασπίζεστε. Η επιτυχία σας εξαρτάται από την εμπιστοσύνη των πελατών και των πωλητών σας στις υπηρεσίες  και στις  συμβουλές που παρέχετε. Οι ισχυρισμοί περί ψευδούς δηλώσεως, παραβίασης της σύμβασης ή παράνομων επιχειρηματικών πρακτικών μπορούν να καταστρέψουν την επιχείρησή σας.

Ασφάλειες Μεταφορών

Είτε είστε ένας μεμονωμένος ιδιοκτήτης είτε είστε υπεύθυνος για ένα στόλο εμπορικών οχημάτων, ανησυχείτε πολύ για  τροχαία ατυχήματα. Θέλετε να διαχειριστείτε όλους τους κινδύνους που σχετίζονται με την επιχείρηση μεταφοράς σας.

Ομαδικές Ασφαλίσεις (Ζωής & Συνταξιοδοτικό)

Ομαδική ασφάλιση ζωής είναι ένα είδος ασφάλισης ζωής στο οποίο μια ενιαία σύμβαση καλύπτει μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Τυπικά, ο ιδιοκτήτης πολιτικής είναι εργοδότης ή οντότητα, όπως μια οργάνωση εργασίας, και η πολιτική καλύπτει τους υπαλλήλους ή τα μέλη της ομάδας. Η ομαδική ασφάλιση ζωής παρέχεται συχνά ως μέρος ενός πλήρους πακέτου παροχών σε εργαζόμενους.

Επικοινωνία