Είστε εδώ

Προφίλ

«Ασφαλιστική Ομπρέλα»,  Ιωαννίδης – Μιχελής Ο.Ε

Η «Ασφαλιστική Ομπρέλα» είναι μια δυναμικά αναπτυσσομένη εταιρία που δραστηριοποιείται στο κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης,  προσφέροντας  υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο σε εταιρικούς πελάτες, όσο και σε ιδιώτες. Η εταιρία μας αποτελείται από ένα δίκτυο νέων και έμπειρων Ασφαλιστικών Συμβούλων σε όλη την Ελλάδα.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες και σύμβουλοι της εταιρείας μας ενημερώνονται, διαρκώς, αναφορικά με τα πιο προνομιακά και οικονομικά πακέτα της αγοράς. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, δίνοντάς, πάντοτε, διαφορετικά περιθώρια επιλογών για τον πελάτη, με τους  πλέον συμφέροντες όρους, καλύψεις και κόστος ασφάλισης. Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και επικοινωνία, σε κάθε μας πελάτη.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ασφαλιστικές υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Έχουμε πιστοποιηθεί για την ποιότητα στις ασφαλιστικές υπηρεσίες που παρέχουμε και αποτελούμε πρότυπο για τα πακέτα με τις ασφάλειες που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους μας.

Παράλληλα η εταιρία μας δραστηριοποιείται και  στο τομέα  της συμβουλευτικής για επιχειρήσεις και επενδύσεις.  Η εταιρία μας και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν,  την εύρεση, ενημέρωση, καθοδήγηση και  εκπόνηση επιχειρηματικών πλάνων- φακέλων,  για λογαριασμό επιχειρήσεων, εταιριών και φυσικών προσώπων, με σκοπό την ανάπτυξη και επέκταση  δραστηριοτήτων,  δημιουργία επιχειρήσεων,  μέσω προγραμμάτων (ΕΣΠΑ, επενδυτικός νόμος κλπ)  και χρηματοδοτικών εργαλείων που προκηρύσσει η Ελληνική πολιτεία  και η Ευρωπαϊκή Ένωση     

Επικοινωνία